Datum objave: 28.03.2024.

Otvorena knjižnica Elektroprojekta

Početkom godine u našim prostorima otvorena je Knjižnica Elektroprojekta - središnje mjesto znanja, inspiracije i inovacija za djelatnike i goste Elektroprojekta.
Ovaj projekt predstavlja važan korak naprijed u našem nastojanju da podržimo kontinuirani razvoj i stručnost u našoj tvrtki.
 
Knjižnica Elektroprojekta dizajnirana je kao prostor koji potiče učenje, istraživanje i razmjenu ideja među kolegama te pruža mogućnost opuštanja.
Nudi širok spektar knjiga, časopisa i tehničkih publikacija koje pokrivaju područja energetike, upravljanja vodama, infrastrukture i telekomunikacija, zaštite prirode i okoliša, odnosno inženjeringa, tehnologije te srodnih disciplina.
 
Osnivanje ove knjižnice nije samo simboličan čin, ono je investicija u našu budućnost i kontinuirani razvoj te će nam omogućit da ostanemo u tijeku s najnovijim trendovima, tehnologijama i najboljim praksama u našoj industriji.
Nadamo se da će knjižnica postati mjesto gdje ćemo se svi osjećati potaknutima da istražujemo, učimo i dijelimo svoje znanje i iskustvo te se opustimo tijekom radnog dana.


 
Otvorena knjižnica Elektroprojekta
Otvorena knjižnica Elektroprojekta
Otvorena knjižnica Elektroprojekta

elektroprojekt d.d.
Alexandera von Humboldta 4
10000 Zagreb
tel: +385 (01) 6307 777
KONTAKTIRAJTE NAS